over mij

Wie ben ik

Hey,

Ik ben Sandra, geboren in 1975, gehuwd, mama van drie kinderen en twee pluskinderen.

Ruim 20 jaar geleden behaalde ik mijn basisdiploma master in de handelswetenschappen, huwde ik, startte ik mijn loopbaan in het bedrijfsleven, werd ik moeder en maakte ik tussendoor nog eens twee grote verbouwingen mee. Zonder het te beseffen werd ik geleefd.

Het keerpunt in mijn leven kwam er na reeks ingrijpende gebeurtenissen op relationeel en lichamelijk vlak.

Ik besloot mijn leven over een andere boeg te gooien.

 

Ik kom uit een sociaal nest en vanuit mijn interesse voor de medemens, startte ik een vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeute  bij de Academie voor Integratieve en humanistische Psychotherapie (http://www.psychology-integration.eu/ ) en volgde ik meteen een jaaropleiding tot relaxatietherapeute en kinder- en jongerentherapeute.

Hedentendage help ik mensen in mijn eigen praktijk als psychotherapeute en heb ik daarin 'drie tuinen ( gardens) ' ontwikkeld.

 

Ik ben vertrouwd met meditatie en visualisatie. Verder volgde ik ook cursussen mindfulness, Emotional Freedom Technique, Affirmaties, EMDR, RET, Duplo en Transactionele Analyse.

Ik ben erkend psychotherapeute, wat wil zeggen dat er onder bepaalde voorwaarden tegemoetkoming mogelijk is van de mutualiteit.

Welkom!

Sandra

Psy-Garden ~ Wittepoortlaan 21, 8940 Geluwe ~ 0499/395158 ~ geluwe@psy-garden.be  

Psy-Garden ~ De Grote Zeemeeuwen 38, 8670 Koksijde ~ koksijde@psy-garden.be

Tel. 0499/395158

Copyright @2018 All Rights Reserved