depressie genezen

psychotherapeutische

praktijk

Bewust groeien naar een evenwichtiger leven

Sandra Delbeecke

Psychotherapeute

Trauma-therapeuteklik hier om mij te mailen


Depressie genezen


"...Wat ik echt zoek, wat ik echt nodig heb, dat kan ik niet onder woorden brengen. Het is iets non-verbaals: ik heb liefde nodig. Wat er gebeurt wanneer je verstand uitvalt en je hart aanspringt, dat heb ik nodig. En ik weet dat het ergens om me heen hangt, maar ik kan het gewoon niet voelen..."

( uit Land van Prozac, jong en depressief, E. Wurtzel. )

Wat is een depressie"Depressie wordt gekenmerkt door een neerslachtige stemming en het verlies aan interesse in bijna alle dagelijkse activiteiten. Volgende symptomen kunnen ook voorkomen : eetproblemen, slaapproblemen, rusteloosheid, vermoeidheid, concentratieproblemen, gevoelens van waardeloosheid, angst enz..."
Wanneer het leven je neerslaat, draai je dan om en kijk naar de sterren.

Tijdens de psychotherapeutische begeleiding wil ik vooral een steunpunt zijn en gaan we kijken naar de verschillende mogelijke oorzaken van de depressie, we gaan op zoek naar de 'wortel'.

We gaan ook op zoek naar manieren om met een depressie om te gaan. We gaan bepaalde zaken die aan de grondslag kunnen liggen van de depressie verwerken.

Hierbij is de relatie tussen het lichaam, het denken en het voelen essentieel.

Wil jij terug goed in je vel zitten ? 

Contacteer me dan.

Samen gaan we BEWUST GROEIEN naar een evenwichtiger leven !

Sandra Delbeecke


INTEGRATIEF PSYCHOTHERAPEUTE


TRAUMA-THERAPEUTE


WORKSHOPS
WWW.PSY-GARDEN.BE

Tel 0499/395158


Wittepoortlaan 21, 8940 GELUWE

De Grote Zeemeeuwen 38, 8670 KOKSIJDE


sandra@psy-garden.be

© Copyright. All Rights Reserved.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Integratief psychotherapeut, psychosomatoloog, psychotrauma therapie, kindertherapie, Psychotherapie, Counseling, angst, paniekaanvallen, trauma, verlies, rouw, depressie, burn-out, stress management, relatietherapie, relaxatietherapie, mindfulness toepassingen, zelfvertrouwen, hyperventilatie, Mindful leren ontspannen, EMDR, EFT, familieopstellingen, RETmethode, duplo methodiek, visualisatie, transactionele analyse, online therapie, virtual reality therapie, VRET.