Workshops

Workshopreeksen

MINDFUL LEREN ONTSPANNEN

GELUWE

6 MAANDAGAVONDEN

19u30-20u45

start 21 DECEMBER 2020

"

Enkele Getuigenissen 


 "(...)Ik heb mezelf beter leren kennen na de reeks... ik zou het echt aanraden aan anderen." (M.D.)" (...) Een grote dank je wel voor de fijne avonden. 

Ik kon er jammer genoeg niet altijd bij zijn, maar vond het telkens een leerrijke ervaring en heb al vele tips in het dagelijkse leven toegepast met een positief resultaat."

Hopelijk tot een volgende keer ;-)." ( Els )"Voor mij was de workshop  heel waardevol. De groep was net groot genoeg voor wat interactie en net klein genoeg om het 'veilig' te laten aanvoelen. De gezellige ruimte droeg bij tot dit 'cocongevoel'. De inhoud bood voor mij een aangename mix van wat theorie en het uittesten, uitproberen (...) De bevindingen waren soms verrassend, voor mij toch...Data en tijdstip waren voor mij heel goed haalbaar. Zes sessies vond ik op zich goed : niet te lang maar toch voldoende om verschillende zaken aan bod te laten komen (...) Duur van de sessies mocht voor mij een halfuurtje langer (...) De prijs vond ik correct. " ( S.H. )"Ik heb een betere kijk op mezelf gekregen hoe iets lichamelijks in zijn werk gaat." (N.R.)


"In kleine groepjes is steeds aangenaam. (...)verwennerijtjes, theetje achteraf met nog wat keuvelen (...)" ( S.V.)