PMA

psychotherapeutische

praktijk

Bewust groeien naar een evenwichtiger leven

Sandra Delbeecke

Psychotherapeute

Trauma-therapeuteklik hier om mij te mailen


PMA


Progressive Mental Aligment

Werkwijze


PMA staat vrij vertaald voor het ordenen van je brein.

Deze techniek is gebaseerd op conclusies en bevindingen afkomstig van de meest recente feiten en onderzoeksresultaten uit de neurofysiologie, psychologie, biologie en kwantum fysica.


PMA maakt geen gebruik van toevoegingen en leerprogramma's, maar het verwijderd emotionele stoorzenders. Deze stoorzenders hebben voor 75% invloed op ons dagelijks handelen en doen en zijn de oorsprong van onze overtuigingen.


Voor het verwijderen van deze stoorzenders wordt gebruik gemaakt van een zeer stelselmatige en geavanceerde vraagtechniek rekening houdend met de specifieke taalregels en verwerkingsprocessen die het brein volgt. Middels het toepassen van de vijf stappen:


  • gebeurtenis
  • moment
  • detail
  • gevoel
  • ander plaatje


In de methode gaan we surfen door het onderbewuste op zoek naar stoorzenders of ook wel bad clusters genoemd.

Sandra Delbeecke


INTEGRATIEF PSYCHOTHERAPEUTE


TRAUMA-THERAPEUTE


WORKSHOPS
WWW.PSY-GARDEN.BE

Tel 0499/395158


Wittepoortlaan 21, 8940 GELUWE

De Grote Zeemeeuwen 38, 8670 KOKSIJDE


sandra@psy-garden.be

© Copyright. All Rights Reserved.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Integratief psychotherapeut, psychosomatoloog, psychotrauma therapie, kindertherapie, Psychotherapie, Counseling, angst, paniekaanvallen, trauma, verlies, rouw, depressie, burn-out, stress management, relatietherapie, relaxatietherapie, mindfulness toepassingen, zelfvertrouwen, hyperventilatie, Mindful leren ontspannen, EMDR, EFT, familieopstellingen, RETmethode, duplo methodiek, visualisatie, transactionele analyse, online therapie, virtual reality therapie, VRET.